Wzór dokumentu - Oświadczenie złożone na podstawie art. 26 ustawy z dnia 6 lipca 1980 roku o radcach prawnych

Osoby, które wykonują zawód sędziego, prokuratora, notariusza, komornika, asesora sądowego, prokuratorskiego i notarialnego bądź odbywają aplikację sądową, prokuratorską lub notarialną, nie mogą jednocześnie zostać wpisane na listę radców prawnych ani wykonywać zawodu radcy prawnego. W związku z powyższym składając wniosek o wpis na listę radców prawnych należy złożyć oświadczenie na podstawie art. 26 ustawy z dnia 6 lipca 1980 roku o radcach prawnych, że nie zachodzą te przesłanki. Pobierz wzór dokumentu - Oświadczenie złożone na podstawie art. 26 ustawy z dnia 6 lipca 1980 roku o radcach prawnych

Pobierz dokument: Oświadczenie złożone na podstawie art. 26 ustawy z dnia 6 lipca 1980 roku o radcach prawnych
PDFDOCX
Wydarzenie życiowe: Działalność gospodarcza
Gałąź prawa: Prawo administracyjnePrawo osobowe
Typ podmiotu: Osoba fizyczna

aplikant

lista radców prawnych

wniosek o wpis na listę radców prawnych

oświadczenie

Załącznik

wpis

aplikacja

Miejsce złożenia: Inne
  • Witam. Pobrałam od Państwa wzór protokołu z posiedzenia zarządu spółki. Wzór aktualny i elegancko sporządzony. Opinia pozytywna w 100%. Barbara, wiceprezes

• Pobrałem od Państwa wzór apelacji. Długo poszukiwałem właściwego dokumentu, będę częściej Państwa odwiedzał. Daję dużego plusa, za to, że do wzoru załączony był przykład wypełnienia. Dziękuję i pozdrawiam Tomasz z Lublina

® 2011 - 2023 SerwisPrawa.pl sp. z o.o. Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu.